У Миколаєві суд відправив до СІЗО організатора незаконного перетину кордону

Текст
меньший

У Миколаєві суд обрав запобіжний захід мешканцю Одеської області, підозрюваному в організації незаконного переправлення через державний кордон.


Про це повідомили в прес-службі Центрального суду Миколаєва.


Відповідно до матеріалів клопотання, чоловік повідомив місцевому мешканцю, що за грошову винагороду у сумі 4 тисячі доларів США, зможе виготовити та надати необхідні документи для виїзду останнього за кордон.


Після отримання частини коштів у сумі 500 доларів США, за кілька днів, підозрюваний зустрівся з вищезазначеною особою, передав йому відповідні документи, надав рекомендації щодо часу перетину кордону та пунктів пропуску, де необхідно його здійснити та отримав від останнього 3 500 тисячів доларів США.


Підозрюваного було затримано в порядку ст.208 КПК України. У судовому засіданні захисник та підозрюваний не заперечували проти задоволення клопотання прокурора, проте з урахуванням визнання останнім своєї вини та бажанням співробітничати зі слідством, просили застосувати запобіжний захід із визначенням альтернативної застави в розмірі 250 тисяч гривень. За результатами розгляду, слідчий суддя Дмитро Тішко ухвалив обрати підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у сумі 744 300 гривень.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: