У Миколаївської області пенсіонер підрізав свого товариша по чарці

Текст
меньший

У Вознесенському районі поліцейські затримали чоловіка, який завдав ножових тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.


У вівторок, 26 липня, до Вознесенського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до міської лікарні доставили 31-річного мешканця одного із сіл району з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки та передпліччя.


Під час слідчо-оперативних дій поліцейські з'ясували, що тілесні ушкодження чоловік отримав під час спільного розпивання алкогольних напоїв із товаришем. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, внаслідок якого зловмисник схопив ніж та вдарив постраждалого.


За фактом заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України.


65-річного зловмисника правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


З місця події правоохоронці вилучили ніж.


Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєному злочині. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За скоєний злочин правопорушнику загрожує до восьми років ув'язнення.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: