У Тернополі злодій обікрав переселенку з Миколаївської області

Текст
меньший

Із заявою про крадіжку сумки із приміщення Благодійного Фонду на лінію «102» повідомила мешканка Миколаївської області. Жінка приїхала до обласного центру, як тимчасово переміщена особа.


Про це повідомляє поліція Тернопільської області


У фонд вона прийшла по допомогу. Особисті речі залишила у шафі для одягу та відволіклася на кілька хвилин. Коли повернулася, то виявила, що її сумка з усіма документами, довідками, грошима та банківськими картками зникла. Потерпіла не встигла вчасно заблокувати електронні гаманці, як на мобільний надійшло повідомлення про зняття з карток кількох тисяч гривень. Злочин стався наприкінці вересня.


Співробітники карного розшуку під час слідчо-оперативних заходів встановили особу підозрюваного. Це – 39-річний раніше засуджений за майнові злочини мешканець обласного центру. Чоловік каже, що побачив сумку, витяг з неї банківські картки та зняв гроші.


За крадіжку, скоєну у воєнний час, тернополянин відповідатиме в суді відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Перевіряють підозрюваного та про причетність до інших правопорушень.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: