Пенсіонерці з Очакова, яка підтримує дії росіян проти українців, загрожує утримання за гратами

Текст
меньший

До суду направлено звинувачення щодо мешканки Очакова, яка розповсюджувала матеріали на підтримку збройної агресії РФ проти України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.


«До суду направлено обвинувальний акт щодо 67-річної мешканки міста Очакова за фактом розповсюдження матеріалів, що містять виправдання, визнання правомірною та заперечення збройної агресії РФ проти України, а також глорифікація осіб (ч. 2 ст. -2 КК України)», - сказано у публікації.


Відомо, що обвинувачена через соціальну мережу «Однокласники» виправдовувала збройну агресію РФ проти України, а також підтримувала окупацію частини території України, тим самим пропагувала дії країни-агресора через повномасштабне вторгнення до нашої країни.


Досудове розслідування здійснювалось відділенням поліції №7 Миколаївського районного управління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури.


За зазначене кримінальне правопорушення законодавством передбачено покарання у вигляді обмеження волі строком до п'яти років або позбавленням волі на той самий термін, з конфіскацією або без майна.

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: