Ніколенко пообіцяв вирішити питання енергозбереження, на що виділено 30 млн. грн.

Текст
меньший
Сьогодні, 17 травня відбулася робоча нарада із представниками органів місцевої влади щодо питань енергозбереження в області.

Сьогодні, 17 травня, відбулася робоча нарада із представниками органів місцевої влади щодо питань енергозбереження в області.

Про це повідомили в прес-службі Миколаївської обласної адміністрації.

На цій нараді Геннадій Ніколенко зазначив, що до 26 травня цього року Миколаївській області необхідно направити усі проекти з питань впровадження енергозберігаючих технологій, що пропонуються нашим регіоном цього року, до Держкоменергоефективності.

Він також відмітив, що за попередньою домовленістю облдержадміністрації, із 400 млн. грн., що цього року виділяються на всю Україну для проведення заходів по енергозбереженню, Миколаївщина отримає більше 30 млн. грн., - це дозволить реалізувати ряд важливих об’єктів на території області.

За його інформацією, на сьогоднішній день 2 міста та 9 районів подали свої проекти до управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА – це 26 проектно-кошторисних документацій, по кожній з яких представники органів місцевої влади надавали пояснення головуючому наради – які роботи передбачаються по проекту, чи має він експертний висновок цього року і т.д.

Як виявилося, більшість документації потребує коректування та незначного уточнення, тому Геннадій Ніколенко надав ряд протокольних доручень учасникам засідання, а саме, разом з проектантами ще раз переглянути ту документацію, що в кінці травня подаватиметься обласним керівництвом вищим органам влади, та врахувати в ній усі можливі нюанси, які виникають під час виконання такого роду проектних робіт.

Перший заступник голови облдержадміністрації також нагадав учасникам засідання про те, що президент України Віктор Янукович надав відповідне доручення регіонам України щодо скорочення споживання природного газу, тому питання енергоефективності та енергозбереження є дуже важливими не лише для нашої області, а й для усієї держави.

Нагадаємо, як раніше повідомляли НикВести, Ніколенко пообіцяв три нових дитячих садка на Миколаївщині.

Источник: nikvesti.com

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: