Круглов натякає на комерційну вигоду у тому, що Ісаков захищав завод 61 комунара від продажу

Текст
меньший
Тому що у той самий час Вадатурський вів перемови з власниками заводу «Лиман», де працює Ісаков

Керівник миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов стверджує, що Сергій Ісаков недаремно захищав від продажу «Суднобудівний завод ім. 61-го комунара». За словами губернатора, робив це Ісаков буцімто з тієї причини, що у той самий час, коли Вадатурський виявив бажання купити частину заводу «61 комунара», він ще й домовлявся про купівлю іншого суднобудівного підприємства. Про це Микола Круглов заявив сьогодні, 20 серпня, під час зустрічі з представниками профспілок «Суднобудівного заводу ім. 61 комунара».

- Ми підтверджували тоді, та підтверджуємо на сьогодні законність угоди, яку ми оформили і довели, фактично, до торгів. Але ця угода не відбулася з причини того, що пан Вадатурский не подавав заявку до участі у торгах, - каже Круглов.

Він розмірковує про те, що, вочевидь, однією з причин такої поведінки Олексія Вадатурського було те, що у той самий час він проводив перемовини з власниками суднобудівного заводу «Лиман», де працює генеральним директором Сергій Ісаков.

- Вочевидь, цьому завадило те, що, можливо, у той самий час проводилися перемовини з власниками заводу «Лиман». За який, наразі за непідтвердженими даними, але, як ми кажемо, є інші джерела інформації, сплачений аванс власникам заводу «Лиман» щодо купівлі його паном Вадатурским. От тому так, на мій погляд, і Ісаков захищав та кричав, що не можна продавати завод 61 комунара тому, що йому це було вигідно, - розмірковує Микола Круглов, натякаючи при цьому, що Сергій Ісаков робив таким чином все можливе для того, щоб саме підприємство, де він працює, отримало інвестиції від Вадатурского, а не ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара».

Нагадаємо, що більша частина зустрічі пройшла за закритими дверима, куди представників ЗМІ не пустили, а журналісти чекали у пресс-румі майже півтори години. Єдиний, хто отримав доступ до цієї так званої зустрічі – був відеооператор державної телерадіокомпанії «Миколаїв».

Разом з тим, Микола Круглов, спізнившись на годину з лишком, та попросивши вибачення за затримку, повідомив журналістам, що відзняте відео обов’язкове потрапить до ефіру ОДТРК вже сьогодні, причому в повному обсязі. Цікаво те, що як сказав оператор облдержтелерадіокомпанії, більшість з того відео ставити не можна, бо там «сплошные эмоции».

Источник: nikvesti.com

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: