Донецкие власти не выдержали и поздравили Януковича с 60-летием за два дня до юбилея

Текст
меньший

Донецкая облгосадминистрация и Донецкий областной совет сегодня распространили для СМИ текст поздравления в адрес Президента Виктора Януковича в связи с его 60-летием, которое глава государства отмечает 9 июля.

Приводим оригинал текста, поданный на украинском языке.

«Вельмишановний Вікторе Федоровичу!

Прийміть найтепліші вітання від усієї трудової Донеччини з Вашою ювілейною датою!

Ми вдячні Вам, за взятий курс на реформування всіх сфер життєдіяльності і за те, що твердо відстоюєте інтереси людей праці, спрямовуючи всі свої зусилля задля вирішення найважливіших соціально-економічних завдань.

Тільки щира любов до Батьківщини, прагнення зробити її благополучною і процвітаючою здобули Вам пошану і віддану довіру не тільки земляків, але й всієї України. З Донбасом у серці, з любов’ю до України Ви успішно і плідно працюєте на користь стабільного і динамічного розвитку держави.

Донбасівці пишаються Вашими прогресивними планами, які ми донеччани, не на словах, а на ділі будемо активно втілювати у життя. Ми завжди готові підтримати Вас, вельмишановний Вікторе Федоровичу, у всіх Ваших інноваційних задумах, високих прагненнях до відродження могутності України.

Упевнені, що завдяки Вам Україна досягне вагомих успіхів у розвитку економіки, підвищенні добробуту громадян і зміцненні свого авторитету на міжнародній арені.

Бажаємо Вам, дорогий Вікторе Федоровичу, міцного здоров’я, творчого довголіття, тепла і успішної роботи в ім’я процвітання України! Хай завжди з Вами буде щира підтримка однодумців і рідних!».


Текст поздравления подписали председатель Донецкой облгосадминистрации Анатолий Близнюк и председатель областного совета Андрей Шишацкий.


proua

Источник: novosti-n.org

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: