Зневага прокуратури призвела до розкрадання залізничної колії заводу імені 61 Коммунара, -

Текст
меньший
Бездіяльність прокуратури Миколаївської області призвела до безкарної крадіжки рейок та нищення колії заводу «ім. 61-го Комунара», - про це йде мова у заяві Голови Миколаївської міської організації ВО «Свобода» Ігоря Дерев’янко.

Ігор Дерев'янко (праворуч)Бездіяльність прокуратури Миколаївської області призвела до безкарної крадіжки рейок та нищення колії заводу «ім. 61-го Комунара».

Про це йде мова у заяві голови Миколаївської міської організації ВО «Свобода» Ігоря Дерев’янко.

Ще 30.11.2012 року Миколаївською міською організацією ВО «Свобода» під час пікетування було вручено листа у прокуратуру Миколаївської області з інформацією про зухвалу, відкриту крадіжку рейок залізниці заводу «ім. 61-го Комунара».

Колія знищувалась у районі перших кілометрів автотраси Миколаїв - Ульянівка, поруч з заправками «WOG», - заявляє свободівець.

Також зазначається, що хоча міліціонери застали зловмисників на місці злочину, сама руйнація колії так і не була зупинена.

Обласна прокуратура, нехтуючи своїми обов’язками як наглядового органу, «скинула справу» на міліцію, саме на тих, чию діяльність повинна була перевірити.

Нещодавно було демонтовано та вивезено рейки на ділянці довжиною приблизно 200 метрів, вже поруч з поворотом автомобільної дороги на мікрорайон Матвіївка.

У «правоохоронних органів» вистачає часу та сил на репресії проти активної опозиції, на слідкування, незаконне прослуховування, на застосування великої кількості міліціонерів на акціях протесту мирних громадян. А на викоренення такої злочинності, як знищення залізниці, незаконного видобутку піску, залів гральних автоматів, фальсифікацій на виборах тощо сил не вистачає? – питається І. Дерев’янко.

З огляду на це, «Свобода» закликала усіх чесних українців не бути байдужими та усіма доступними методами, включно з громадськими акціями, протидіяти беззаконню.

Источник: nikvesti.com

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: