Тимошенко и Кличко поддержали Корнацкого на выборах в "первомайском" округе

Текст
меньший
Лидер Объединенной оппозиции Юлия Тимошенко, а также лидер партии «УДАР» поддержали кандидатов от ВО «Батьківщина», которые сегодня были выдвинуты в народные депутаты по 5 «проблемным» мажоритарным округам, среди которых и 132 округ, расположенный в Николаевской области.

Лидер Объединенной оппозиции Юлия Тимошенко, а также лидер партии «УДАР» Виталий Кличко поддержали кандидатов от ВО «Батьківщина», которые сегодня были выдвинуты в народные депутаты по 5 «проблемным» мажоритарным округам, среди которых и 132 округ, расположенный в Николаевской области.

Виталий Кличко направил приветственное письмо к съезду, где заявил о том, что поддерживает решение выдвигать на каждом округе единым кандидатом тех же оппозиционеров, у которых власть отобрала победу в 2012 году, - сообщает пресс-служба партии «УДАР».

На съезде также было зачитано письмо Юлии Тимошенко, где она заявила о том, что верит в победу оппозиционных кандидатов, в частности и Аркадия Корнацкого, по 5-ти округам. Приводим текст письма Юлии Тимошенко полностью и на языке оригинала.

Дорогі мої однопартійці!

Я вітаю вас усіх на з'їзді нашої партії!

Сподіваюсь, що в найближчий час я, як і раніше, особисто буду вести наші історичні з'їзди. Сподіваюся, що це моє останнє дистанційне звернення.

Я хотіла би розпочати наш з'їзд з добрих та вдячних слів на адресу Президента Європейської Народної Партії, справжнього та надійного друга України Вільфріда Мартенса. Він - та людина, яка приймала нашу «Батьківщину» у коло європейської партійної родини, він та людина, яка підтримувала нас у наших європейських прагненнях і яка мужньо повстала на захист України від хвилі політичних репресій. Я хочу, щоб ви знали, що це була унікальна, високоморальна людина, яка завжди буде еталоном Державного Діяча для всіх, хто хоче робити світ кращим.

Я прошу згадати зараз цю світлу та сильну людину під час хвилини мовчання.

Сьогодні ми мусимо офіційно висунути кандидатів у народні депутати за округами, перевибори на яких призначені на 15 грудня.

Так, ми всі пам'ятаємо, що наші друзі вже здобули перемогу на цих округах, люди їх вже обрали, але перемогу грубо забрали. Саме так в реальному житті Віктор Янукович та його партія уявляють собі європейські цінності та чесні вибори зокрема. Фальш, обман, підтасовки, застосування сили. Ось їхні цінності, якими вони вже давно підмінили європейські.

Дозвольте мені нагадати імена наших друзів, чию перемогу торік безсовісно вкрали. Це Віктор Миколайович Романюк з 94-го округу, Київська область. Аркадій Олексійович Корнацький зі 132-го, Миколаївщина. Микола Іванович Булатецький, 194-й округ, Черкащина. Леонід Миколайович Даценко, 197-й округ, місто Канів. І, звичайно, наш партнер з партії «Свобода» Юрій Левченко з 223-го округу в столиці. Я аплодую цим людям і закликаю вас зробити так само!

За час, що минув з останніх парламентських виборів, наші однопартійці відчули на собі всю силу владної репресивної машини. Ми всі прекрасно пам'ятаємо, як молодики з автоматами знищували агрофірму Корнацького, як продажні суди фабрикували справи проти Булатецького, як Романюк змушений був виїхати з України, рятуючи своє життя від бандитів при владі.

Але мені приємно усвідомлювати, що всі ці бої не зламали наших однопартійців. І я з задоволенням вітаю їх рішення висуватися на цих же округах на повторних виборах 15 грудня. Щиро переконана, що з'їзд підтримає їхні кандидатури, а партія зробить усе заради повторної, ще більш упевненої перемоги!

Я прошу делегатів з'їзду підтримати попереднє рішення та затвердити Булатецького Миколу Івановича, Даценка Леоніда Миколайовича, Корнацького Аркадія Олексійовича та Романюка Віктора Миколайовича кандидатами у народні депутати України у 94-му, 132-му, 194-му та 197-му округах від Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина».

Окремо я хочу висловити щиру подяку керівникам усіх трьох парламентських опозиційних партій, які досягли такої важливої для нас домовленості про висунення єдиного опозиційного кандидата в кожному окрузі. Переконана, це є запорукою нашого успіху.

Тож, дорогі мої однопартійці - вперед, до перемоги! Обов'язок кожного члена партії допомогти нашим колегам в проведенні організаційної та агітаційної роботи на округах. Зустрічайтеся з людьми, долучайтеся ресурсами, агітуйте за наших кандидатів. Втратити перемогу на «проблемних» округах ми не маємо морального права.

Я вірю у вас, вірю у наших кандидатів і переконана в нашій спільний перемозі.

Слава Україні!
Щиро ваша
Юлія Тимошенко
Качанівська колонія, місто Харків

Кроме этого, на съезде был представитель ВО «Свобода» Игорь Швайка. Как известно, сегодня ВО «Свобода» также проводит свой съезд, куда «Батьківщина» направила Николая Томенко.

Уже сообщалось, что руководство Николаевской областной организации партии «УДАР» уже неоднократно заявили о том, что решение о поддержке Аркадия Корнацкого они не принимали и исполняющий обязанности руководителя Николаевской «Батьківщини» не посоветовался с ними, когда заявлял о том, что оппозиция поддерживает Корнацкого.

Напомним, ранее НикВести писали о том, что съезд "Батьківщини" выдвинул Аркадия Корнацкого кандидатом по 132 избирательному округу в Николаевской области.

Источник: nikvesti.com

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: