Предвыборная программа технического кандидата по 132 округу оказалась набором ляпов и ошибок

Текст
меньший
В тексте предвыборной программы кандидата в народные депутаты по 132 избирательному округу Владимира Шиманского, размещенного на сайте Центральной избирательной комиссии, найдено большое количество орфографических, стилистических, пунктуационных и других ошибок.

В тексте предвыборной программы кандидата в народные депутаты по 132 избирательному округу Владимира Шиманского, размещенного на сайте Центральной избирательной комиссии, найдено большое количество орфографических, стилистических, пунктуационных и других ошибок.

Об этом пишет пользователь социальной сети Facebook Александра Финькова на своей странице.

По ее словам, такую программу нужно показывать студентам-филологам и политологам в качестве примера, как делать «совсем-совсем нельзя».

— З перших же рядків читання я зрозуміла, що буде смішно і цікаво. Напевно, з щирої поваги до своїх виборців-клієнтів кандидат-адвокат вирішив не витрачати зайвий час на форматування тексту, не маленькі - здогадаються, що до чого. Перший абзац просто в меморіз, перше речення - і одразу "здрасьтє". Коли фермер, "технарь" робить перші кроки у публічних промовах і видає "пьорли", це ріже вуха, але якось розумієш, ділиш все на двадцять вісім, бо не його парафія красиво говорити, а тут цілий адвокат, і отакої... Коми "перед як" ставить, не дочитавши, що не завжди вони потрібні... Ну, то таке, далі там і подвійний Ctrl+V буде... тю, а шо?! Ще читати той копіпаст, через гугл-транслейт прогнаний? Зайнятий чолов'яга, не до дрібниць йому.

Далее приводится пример целого ряда различных ошибок в программе самовыдвиженца Владимира Шиманского.

— Коли читаю про "оновити", "створити умови", "прикласти зусиль", поринаю у повну фрустрацію - ближче до тіла, пане, міцніше стискай! Як ти це робитимеш? Чим і у що?! Теоретики дістали! І до речі, в українській на питання "чиї? чий?" відповідає слово "їхні, їхній", а на питання "кого?" - слово "їх". Подаруйте адвокату підручник для 4 класу - там частини мови вчать, і написано так "по-простому", щоб зрозуміли всі-всі-всі. "Відмінити" українською буде "скасувати", якщо вже вдивлятись у кожне слово опусу.

— О! "Про пророблену роботу"! Пророблена буває дірка, і в цьому гугл-транслейт має рацію. Але він не знає, що роботу виконують. Мабуть, це знають ті, хто роботу виконують, а не проробляють дірку у голові безграмотністю і неповагою до виборців...

Напомним, ранее НикВести сообщали, что 21 октября ЦИК зарегистрировал Владимира Шиманского кандидатом в народные депутаты по 132 избирательному округу.

Как уже сообщалось, житель Киева Владимир Шиманский является техническим кандидатом Михаила Соколова по 132 избирательному округу. Он также шел под №16 в списке партии «Украина! Вперед!» на парламентских выборах прошлой осенью.

Источник: nikvesti.com

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: