Нардепам не нравится, когда Литвин в одиночку «пиарится» на сайте ВР

Текст
меньший
Депутатов возмущает, что Литвин превратил сайт ВР в свое портфолио

Об этом говорится в обращении группы депутатов к руководству парламента, пишет ОБКОМ.

В обращении, в частности, говорится:

«Депутати Верховної Ради України вимагають на найближчому засіданні Погоджувальної Ради України та Комітету Верховної Ради України з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України розглянути питання про неприпустимість використання адміністративного ресурсу і службового становища Головою Верховної Ради України Литвином В.М. та дати публічну оцінку цьому факту.

Депутати вважають за необхідне ухвалити рішення про впорядкування офіційного сайту парламенту, приведення його у відповідність до його основного призначення – інформування громадян про роботу Верховної Ради. Про це йдеться у зверненні до керівництва парламенту народних депутатів України Ірини Геращенко, Ольги Герасим'юк, Олександра Третьякова, Кирила Куликова та Віталія Чепиноги.

Депутати наголошують, що Верховна Рада нещодавно виділила значні кошти на оновлення офіційного сайту парламенту. Однак, констатують вони, «сьогодні офіційний сайт більше схожий не на інформаційну сторінку про діяльність Верховної Ради України, а на персональну сторінку Голови ВР Володимира Литвина». Зокрема, йдеться у зверненні, на стартовій сторінці сайту щодня з’являється до 10 фотографій Голови Верховної Ради, стільки ж повідомлень про його діяльність і інформація про нього. У деякі дні В. Литвин взагалі є єдиним героєм офіційної сторінки парламенту, інші новини про діяльність депутатів, в тому числі законотворчу – просто відсутні».

В том, что авторы обращения абсолютно правы, может сегодня убедиться любой посетитель официального сайта ВР.

Источник: nikvesti.com

Поділитися:
Telegram
Viber
  • Читайте також: